Saturday, May 23, 2009

Aναμείνατε χαμό -Μονομαχία στην ..Νεα Σμυρνη


Οταν σε ξυπνανε τύμπανα στις 8 η ωρα το πρωϊ ή σε στρατώνα κοιμάσαι ή σε κοντινό γήπεδο έχει ντέρμπυ.

Και, μάλιστα, κυρίες και κύριοι, στην Νέα Σμύρνη σήμερα, ο Παναιτωλικός και η Ρόδος Το ματς αρχίζει στις 5, βεβαια, αλλα αυτό δεν εμπόδισε μια καραβιά (κυριολεκτικά) Ροδίτες να πηγαινοέρχονται, αδοντας συνθηματα κοινοτυπα-κι αυτοί απειλούν με ..σοδομισμό τον ..κιναιδο Παναιτωλικό, ενω πανώ πιό ..κουλτουρέ, με επιρροές ..Κοντσαλόφσκι, διαλαλεί "Εφτασε η ωρα για την μεγάλη την φυγή, εμπρός, στο τραίνο, για Β Εθνική"!

Στις 17:00 στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης για τέταρτη σερί χρονιά διεξάγεται μπαράζ που θα κρίνει την άνοδο από την τρίτη τη τάξει κατηγορία στη δεύτερη.

Τώρα, όταν προσέλθει και το κύροπ ..αποβατικό σώμα εκ ρόδου και το ..εκστρατευτικό εξ Αγρινίου, δεν θα κάνετε άσχημα, ω εκλεκτοί περίοικοι, να έχετε παρκάρει κατά Φάληρο (Παλαιό ή Νέο!) μεριά.

Θυμάμαι τις δυό ομάδες, 30 χρόνια -και κατι ο Παναιτωλικός, νομίζω, στην μεγάλη κατηγορία Με Δημόπουλο και Μίχο ο Παναιτωλικός, με Σκαρτάδο, Κώττη και Δοξάκη η Ρόδος Αλλά, θυμάμαι και εναν διαιτητή, -Ράμμος ήταν το όνομα;-που μπήκε να διαιτητευσει με δυο αυτιά και βγηκε με ένα! Ας μην ..δυναμιτίσω το κλίμα περισσότερο, ειμεθα και στην ..εμπόλεμη ζώνη, βλέπετε, αλλά καλή η ατμόσφαιρα ντέρμπυ αμα πουλάς κασκόλ, ως οι κυριοι στην φωτό, λουκάνικα και καλαμάκια, αλλά -οταν η τζαμόπορτα της πολυκατοικίας είναι κοντά-δεν ξέρω πώς, αλλά αισθάνομαι αόρατες φωνές από τις πέριξ πολυκατοικίες να προσεύχονται "Δωσε δύναμη στους ηρωϊκους ανδρες των ΜΑΤ!" (και "Φωτιση στα επιτελικά τους στελέχη"!) .Π.Χ. δεν θαρθουν καμμιά τριανταριά πούλμαν από το Αγρίνιο; Ισως λέω και λίγα 11.000 εισιτηρια τυπώσανε, από 5000 εκαστος έλαβε. Πού θα τα παρκάρουνε και πώς-δρομολόγιο, εννοώ-θα αποφευχθεί συνάντηση προ της ..κυρίας συνάντησης;

No comments:

Post a Comment